Livstecken från Japan

Hej hallå alla trogna som fortfarande kommer in och läser här! Minns ni mig?
 
 
Sista augusti och sommaren har gått så otroligt fort! Vi hade besök av Kais syster och hennes man i juni, jag åkte hem till Sverige två veckor i juli och augusti dominerades av obon-firande (med stor sommarfestival i vår stad) och besök av Malin. Idag svalkade vinden när jag gick till jobbet i långärmat och på vägen hem kunde man nästan känna hösten på gång. Så ovant! Sommaren här är SÅ himla het att man inte orkar göra så mycket och bara man sätter sin fot utanför dörren så rinner svetten. Helt seriöst! Förra helgen drack vi "last summer mojito" i stan, är sommaren alltså redan slut? Ändå fint att Kai blev tillfrågad om att fotas med ägaren till stället. (^__^)
 
Nästa inlägg tänkte jag berätta lite om festivalen som vi var på i början av månaden, den vi missade förra året när vi åkte hem under sommaren. Det var två av de finaste dagarna på året och det kändes superfint att få vara med under ett traditionsenligt sommarfirande här. 
 
 
Känns det värt att jag skriver om vad som hänt, även om det är länge sen?
 
Tänker mig lite fler inlägg i "Vi upptäcker Japan"-kategorin som än så länge består av ett ensamt inlägg. Att tiden går så fort och allt material (alla foton!) till inlägg bara läggs på hög gör mig så himla stressad. Jag vill gärna dela med mig men vet inte om ni dör av tristess av att läsa om saker som hände för 1, 3, 6 eller 12 månader sedan...
 
Här kan ni kolla in några artiklar om Japan (typ bara om mat och dryck) jag skrivit för Odigo förresten.
 
- translation -
It's the end of August and even though I haven't been active on the blog, I'm still here.
 
Web Analytics